Brænder du for at udvikle nogle af verdens stærkeste brands?

Initiative er i vækst og har rygende travlt med at hjælpe vores kunder med deres rejse. Initiative søger derfor en ambitiøs Client Manager, der brænder for at udvikle medie- og kommunikationsstrategier, og som vil med på vores rejse i Danmark.

Som Client Manager hos Initiative, vil der være rig mulighed for personlig og faglig udvikling, ligesom vi er et bureau med højt til loftet og et stærkt socialt sammenhold.

Vil du være med på vores ambitiøse rejse?

Som Client Manager fungerer du som dine kunders sparringspartner inden for medier og kommunikation. Med indsigt i deres forretnings- og kommunikationsmæssige udfordringer, er du med til at sikre, at der skabes en lige linje fra forbrugerindsigt og strategi til den rigtige eksekvering på tværs af Paid, Own og Earned medier. Du er med fra start til slut, og håndterer kampagner fra brief til implementering, i tæt samarbejde med vores dygtige kollegaer i husets forskellige specialistafdelinger.

Du vil i tæt samarbejde med en Client Director få ansvaret for nogle af vores store internationale kunder, samt få et selvstændigt ansvar for at udvikle egne kunder. Det forventes derfor, at du har interessen, engagementet og den fornødne viden til at drive og rådgive kunder på bedste vis på tværs af medieplatforme.

Hvem er du?

Du har digital erfaring på min. generalistniveau – du forstår hvad de enkelte digitale medier er gode til og hvordan de fungerer i samspil.

Du har erfaring med at drive kunder og kampagner, og du mestrer detaljer og implementering.

Du er forandringsparat og bidrager med et holistisk syn på mediestrategi og en kreativ tilgang til arbejdet med diverse mediekanaler.

Du er en holdspiller, der ikke er bange for at påtage dig ansvar, er overbevisende i præsentationer og kan prioritere i en travl hverdag.

Du har gerne 1-2 års erfaring fra en lignende stilling eller som medie planner, digital specialist eller lignende.

Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale.

Initiative – som arbejdsplads

Vi er en dynamisk arbejdsplads med 100 kolleger i hjertet af København. Vi prioriterer en arbejdsplads med fokus på både social og faglig udvikling og fokuserer på en fleksibel arbejdsplads, mht. til hjemmearbejde, pension, sundhedsforsikring, massage og andre gode ting som medarbejder.

Du får en spændende og udfordrende dagligdag i Mediebranchen. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang til hverdagen. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

Sådan søger du stillingen

Matcher du ovenstående, og har du lyst til at blive en del af Initiative, så søg stillingen via Linkedin 

Vi holder løbende samtaler så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Initiative som brand, er du velkommen til at kontakte Pia Liljendal, Group Client Director på tlf. 41743259.