Har dit brand også spillet for længe på den korte performance bane? Det svækker og devaluerer på sigt dit brands værdi. Eller har dit brands omdømme det strålende, men det mærkes ikke på vækst og salg? Måske er målgruppen for lille, og købsrejsen for bøvlet.

Initiative Denmark er et førende dansk og internationalt media- og kommunikationsbureau, der leverer forretningsvækst for nogle af verdens mest ambitiøse brands. Vi tror på mediernes kraft til at transformere marketing og mediabranchen, og til orkestrering af brands’ forbrugeroplevelse, ved at balancere både, hvad der forener mennesker, og hvad der gør dem forskellige.

Når brands forener mennesker i kultur, bygger de Fame, og når de forbinder enkeltpersoner til deres unikke kunderejser, opbygger de Flow.

 

I Initiative har vi en balanceret og holistisk tilgang til marketing, hvor specialister bidrager til både Fame & Flow. Vi bruger således al vores viden til at hjælpe og udfordre dit brand: Hvordan sikrer vi dig synlighed og tilgængelighed blandt en større målgruppe? Hvordan arbejder vi med et både og?

Vi har en vækstformel, som måler på begge. Det er den, vi kalder Fame & Flow™. Når Fame for et brand overstiger 60, begynder markedsandelene at stige eksponentielt, og vidste du at en stigning på 10% i dit brands Fame i gennemsnit vil øge markedsandelen med 20%?

Vil du høre mere om vækstformlen? Så kontakt os!

Initiative skaber forretningsvækst og bygger Fame & Flow for stærke brands som LEGO, Carlsberg, Miele, Nike og Amazon.

 

Winning together

Vi er en del af et globalt netværk med 4.000 Kollegaer i 90 forskellige lande

I Norden arbejder vi tæt sammen som én organisation og bygger vores anbefalinger på de samme værktøjer og tankegang på alle markeder. På tværs af Norden er vi omkring 230 mand, der står klar til at hjælpe dig og dit brand.